Image
WorldSupporter profile of Kaweeta
Image
Travel & Move: 
Wanneer ik op vakantie ben probeer ik de minst toeristische plekken te vinden om op deze manier de lokale mensen te ontmoeten.
Ik vind het leuk om te horen hoe de lokale bevolking de stad ervaart in tegenstelling tot mijn ervaring. En ook in de hoop dat zij mij tips geven voor ander lokale restaurantjes. Mijn ergste vrees wanneer ik op vakantie ga, is om in dezelfde omgeving te bevinden als thuis. Ik ga juist op vakantie omdat ik iets wil ervaren wat het tegenovergestelde is van mijn dagelijkse leven.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om nieuwe restaurants en andere tenten te ontdekken in de grote steden. Daarnaast ben ik verslaafd aan foto's maken van zowel eten als landschap.
Helaas doe ik dit alleen met mijn mobiele telefoon en niet met een professionele camera. In de toekomst wil ik er wel eentje aanschaffen en misschien een fotografie studie doen nadat ik klaar ben met mijn huidige opleiding.
Learn & Develop: 
Vanaf maart 2011 heb ik de rol opgenomen van Student assistent voor "De Haagse Hogeschool International Office.
Ik beantwoord algemene en specifieke vragen studenten over het aanmelden aan The University of Seoul in Zuid-Korea het alle vragen over het leven in Seoul. In 2011 heb ik een Student Exchange Program gedaan en deelgenomen aan de International Summer School Program in Zuid-Korea aan The University of Seoul.
Help & Change: 
Op 13 juni 2010 heb ik meegedaan aan een Adidas Ladiesrun van 5 kilometer voor de strijd tegen borstkanker.
Work & Initiate: 
Tijdens mijn verblijf in Seoul - Zuid-Korea ben ik part-time een gesprekspartner geweest voor Koreaanse studenten van The University of Seoul om hun Engelse gespreksvaardigheden te oefenen en verbeter
en.
My Favorite Content

Nothing found.

Most Popular - Most Visited
My Latest Activity
Image

Na een lange dag werken gisteren had mijn zus mij verrast met kipfilet, boontjes en fair trade noodles. Het was heerlijk! En ik denk dat ik deze noodles vaker in huis zal halen. ^^

Image

Een bezoekje aan Lago di Como om vervolgens te genieten van de heerlijke Gelato, Pizza, Prosecco en Tiramisu. :D

I found a loophole

Believe it or not maar in Zuid-Korea heb ik vrijwilligerswerk gedaan. Het gebeurde allemaal heel onbewust. Zeker omdat ik het eigenlijk niet van plan was te doen tijdens mijn verblijf in Seoul. De Universiteit had ergens op campus verstopt een café waar er gratis koffie en thee werd geserveer...