Helpen bij de galerie!

Vorige week zondag, 16 september, heb ik al voor de tweede keer na mijn terugkomst uit Afrika geholpen bij een opening van een nieuwe tentoonstelling bij Galerie Wansink. De eigenaar was via een affiche te weten gekomen over mijn reis en was benieuwd of hij mij kon helpen. Hij wilde mij graag sponsoren, helpen en een steentje bijdragen en we hebben afgesproken dat ik een aantal keren zou komen helpen bij een opening!
Van het inschenken van de drankjes, klaarmaken van de hapjes, serveren, afwassen en polleren! Ook heb ik bij iedere opening mijn blog van de reis op tafels liggen, waardoor ik vaak veel leuke discussies en vragen krijg.. Mensen zijn geinteresseerd in wat je doet en bewonderen het! Op de vorige opening werd er ook een Afrikaans beeld verkocht, een gedeelte hiervan was de sponsoring voor mijn reis!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Galerie

Wat een leuk idee! Heb je daar nu veel mee opgehaald? En wat voor tentoonstelling was het? Misschien kun je een foto laten zien. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of sophiebaltus
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
8 1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd