Wij een maaltijd, zij een maaltijd

Sinds kort werk ik bij restaurant Petit Bonheur in Maastricht.. Zij hebben laatst meegedaan aan een actie voor het goede doel. Deze actie heet: Maastricht aan Tafel. Van de winter zal het opnieuw plaatsvinden van 13 t/m 27 januari 2013. Men krijgt dan een 3-gangen menu voor een vaste prijs van € 25,20. In het bedrag van € 25,20 heeft de € 0,20 een symbolische betekenis. Dit is namelijk het bedrag dat naar het goede doel Fill the Cup gaat. Voor 20 eurocent kan een kind in een derde wereld land worden voorzien van een maaltijd op school. Het motto van het evenement is daarom dan ook 'Wij een maaltijd, zij een maaltijd'.

Ik ben erg benieuwd hoe de actie gaat lopen! Ik heb gehoord dat er ook cafe's aan mee zullen doen, die een aperitief en tapas voor 2 zullen serveren voor 10.20, waarvan ook 20 cent naar het goede doel zal gaan, voor een maaltijd voor kinderen in derde wereld landen!

Follow the author: sophiebaltus
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Leuke actie! Maastricht is

Leuke actie! Maastricht is wel wat ver, maar ik zal eens kijken of ik hier in de buurt ook zoiets kan vinden. ik vind het een goed idee! Zet het anders in de kalender, anders vergeten mensen het :)

Superactie! En wat is 20 cent

Superactie! En wat is 20 cent nou op een avondje uit eten. Hier moeten meer restaurants aan meedoen vind ik. Boven kan je via de buttons dit delen zodat zoveel mogelijk mensen hiervan weten! Ik kom sowieso even kijken in Maastricht.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2