Ga kleding ruilen!

Een of twee keer per jaar organiseer ik samen met vrienden of familie een kledingruildag. Een gezellige middag in je onderbroek in huis rondrennen en kleding passen die je vriendinnen, nichtjes en/of tantes niet meer passen of niet vaak genoeg meer dragen. Zeg nou zelf, je kledingkast opruimen wordt een stuk leuker als je er anderen blij mee kunt maken!

De kleding die door niemand wordt uitgezocht gaat naar een goed doel, waar we het allemaal over eens zijn. Dit keer hebben wij gekozen voor Roemenië. Een kennis van mijn nichtje gaat twee maal per jaar richting Roemenië, waar hij spreekt met mensen in wijken vol armoede. In deze persoonlijke gesprekken probeert hij te bepalen wat deze mensen het meeste nodig hebben (zowel kleding als overige producten). Zo worden pakketten op maat samengesteld en gaat er geen kleding verloren.

Kortom: Een dag of avond met je familie of vrienden, iedereen een nieuwe garderobe en tegelijkertijd goed voor het milieu, je portemonnee, het goede doel waar je voor kiest én de lachspieren! Organiseer jij ook kledingruilevent? 

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Ankederks1
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
8
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.