Ga kleding ruilen!

Een of twee keer per jaar organiseer ik samen met vrienden of familie een kledingruildag. Een gezellige middag in je onderbroek in huis rondrennen en kleding passen die je vriendinnen, nichtjes en/of tantes niet meer passen of niet vaak genoeg meer dragen. Zeg nou zelf, je kledingkast opruimen wordt een stuk leuker als je er anderen blij mee kunt maken!

De kleding die door niemand wordt uitgezocht gaat naar een goed doel, waar we het allemaal over eens zijn. Dit keer hebben wij gekozen voor Roemenië. Een kennis van mijn nichtje gaat twee maal per jaar richting Roemenië, waar hij spreekt met mensen in wijken vol armoede. In deze persoonlijke gesprekken probeert hij te bepalen wat deze mensen het meeste nodig hebben (zowel kleding als overige producten). Zo worden pakketten op maat samengesteld en gaat er geen kleding verloren.

Kortom: Een dag of avond met je familie of vrienden, iedereen een nieuwe garderobe en tegelijkertijd goed voor het milieu, je portemonnee, het goede doel waar je voor kiest én de lachspieren! Organiseer jij ook kledingruilevent? 

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: Ankederks1
Supporting content
More contributions of WorldSupporter author: Ankederks1
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]