Ik wil een heel druk leven

Totaal tegen mijn eigen mening over het leven (take it easyyy) in, wil ik op dit moment een heel druk leven. Nog maar 48 dagen en ik zit weer in het vliegtuig naar Ghana! Dat is dus ook de reden waarom ik een druk leven wil, zodat de tijd in Nederland snel voorbij is en ik weer van een lager tempo kan genieten in mijn geliefde Ghana.

Wat ga ik tot die tijd doen?

- Mijn olifantenproject! Inmiddels heb ik 8 olifantjes verkocht, nog niet helemaal geweldig: maar alles op z'n tijd! ;)

- Ondertussen helpen een paar sportieve collega's van mijn moeder (basisschooljuf) mij aan nieuwe sportmaterialen die ik kan meenemen

- Ik ben hard op zoek naar een stage voor mijn tweedejaar. Dus ken je toevallig een non-profitorganisatie die zich richt op sport in Afrika (bijvoorbeeld sportkampen, sportprojecten), en ook nog eens gelegen ligt in Noord-Holland/Zuid-Holland/Utrecht? Ik dank je zeer als je dat met me deelt. 

- Ik ben nog steeds in de race om mijn propedeuse in één jaar te halen, dus ik ga de komende periode veel tijd stoppen in school

- Een meisje heeft mij benadert om samen een klein handeltje in Ghanese sieraden/drums/stoffen/etc op te zetten, om deze in Nederland te verkopen. De opbrengst gaat naar een door ons gekozen project in Ghana. Hier gaan we voor dat ik naar Ghana ga over praten, en bekijken of en wat de mogelijkheden zijn. Wordt hopelijk vervolgd!

- 12 juni ga ik weer naar Den Haag voor m'n visum. Ondanks dat ik nu geen officiële brieven van vrijwilligersorganisaties etc heb, en ik dus ook op een toeristenvisum ga, hoop ik dat ik m'n visum meteen kan krijgen. Scheelt een hoop gestress.

- 19 juni heb ik voor school een atletiekdag te organiseren. 480 deelnemers!

- Cadeautjes kopen voor mijn kindjes en gastfamilie!

- Het weeshuis verrassen met hun (hopelijk) langverwachte telefoontje: ik kom terug liefjes!

- Vast nog een heleboel meer, maar hoe meer hoe drukker, hoe eerder ik weer naar Ghana vlieg!

 

Liefs!

Follow the author: jjjkindt
More contributions of WorldSupporter author: jjjkindt:
Comments, Compliments & Kudos

wat een goede instelling!!

wat een goede instelling!! Klasgenootje heeft bij Oxfam Novib stage gelopen en dr eigen project mogen opzetten, wellicht iets voor jou om eens te kijken! Ze zitten in Utrecht!!xxx

Hoi! Inmiddels heb ik iets

Hoi! Inmiddels heb ik iets gevonden, en ga ik deze stage ook doen. Is een stage bij Stichting Red het Talent, en zij zetten zich in voor straatkinderen in Zuid Afrika. Daar hebben ze programma's hoe ze de kinderen terug in de maatschappij krijgen, en in Nederland is het vooral fondsen werven en naamsbekendheid opbouwen. Ik ga helpen met twee grote evenement van hunzelf, een marktonderzoek schrijven over fondsenwervende evenementen en ik ga zelf een eigen evenement opzetten die ik helemaal mag invullen (wel gericht op sport, in september is er bijvoorbeeld een spinning marathon; zoiets moet het worden).

Wat een leuke stage heb je

Wat een leuke stage heb je gevonden jjjkindt! Ik vind het heel goed dat je je zo voor de wereld inzet en er veel van je tijd in wil investeren! Echt een wereldsupporter, super!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
549 3