Dag 3 - Overal eten

Yes! Ik ben op de helft! Waar ik vanmorgen dacht dat het allemaal prima te doen was, kreeg ik vanmiddag in de trein op weg naar huis toch zo mijn twijfels. De tomaat die ik in de trein nog op zou mogen eten had ik op stage liggen. En mijn buik was al ruim een uur aan het knorren. Voor het eerst kon ik zeggen dat ik gewoon echt honger had. In alles zag ik eten en gek genoeg leken zelfs alle reclames op de radio opeens over eten te gaan. Met mijn lichaamsgewicht en lengte heb ik ook niet mega veel reserves en dat was te merken. Maar... 

Gelukkig kon ik thuis weer heerlijke pannekoeken bakken gemaakt van bloem en melk! Met een aardige laag appelstroop knapte ik hier al snel weer van op :D Wat ook helpt is de reacties van de mensen om mij heen, super! En minstens zo belangrijk, het grote aantal mensen wat al bereikt is met deze actie of zelf mee is gaan doen. Helemaal gaaf! Mijn huisgenootje Marleen die eet (net als normaal gesproken) 's avonds mee. Zij heeft dan ook een halve broccoli (39 cent) en 250 ml melk ( 18 cent) en een aantal gram bloem (verwaarloosbaar) van me overgenomen in ruil voor twee eieren. Tip voor iedereen die hier nog aan mee gaat doen is dan ook: doe het met meerdere mensen. 1 kg bloem krijg je met 1 persoon namelijk niet op en zo kan je iets meer variatie aanbrengen in je eten. 

Voor morgen middag staat de pasta 'salade' klaar en ik moet zeggen, dat stemt me nu al vrolijk :D Tot morgen!

 

Follow the author: Kirsten
More contributions of WorldSupporter author: Kirsten
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]