Auditie jongeren en kinderen Vredesmusical 19 september

Wij zijn jongeren stichting 4U&U (For YOU and YOU) en zijn dit jaar Ambassadeurs van Vrede Leiden van het Ministerie van Vrede. Wij moedigen jongeren aan om vrijwilligerswerk te doen op een leuke manier.
Wij zijn Georgina, Natasha, Yasmin, Ashley, Christina, Jelke en Denise. De minister van Vrede is Jorgen Raymann. Wij organiseren van 17 t/m 22 september vele leuke vredesactiviteiten in Leiden zoals: vredeskunstdagen, een vredesdebat met o.a. Joris Voorhoeve op 20 september (Oud-Katholieke Kerk, Leiden), een gemaskerd Vredesbal in Museum Volkenkunde op 22 september en op 19 september onze kinder/jongeren vredesmusical ‘Totoland’ geschreven door Natasha en Georgina Booth

De musical gaat over een dictator die eigenlijk helemaal niet gemeen is, maar door zijn oom en adviseurs wordt gedwongen om zijn buurlanden aan te vallen voor hun grondstoffen. Op een leuke manier vertellen wij de schendingen van mensenrechten door het delven van grondstoffen aan jongeren en kinderen. De liedjes van de musical staan op YouTube: www.youtube.com/cdmagz waar jullie de liedjes kunnen oefenen en een auditie video respons kunnen doen (zing de liedjes, vertel iets over jezelf en vraag iemand jou te filmen) – iedereen mag meedoen! Jullie kunnen ook jullie video naar georgina@4uandu.nl of info@4uandu.nl e-mailen en meer informatie lezen: www.4uandu.nl Op woensdagmiddag 19 september wordt er vanaf 14.00 uur geoefend. Er zal voor avondeten gezorgd worden voor de acteurs/actrices en alle andere vrijwilligers. Maredijk 100, 2316 VP LEIDEN

Wie zoeken wij?

Jongeren/kinderen tijdens de Vredesweek die:
Acteurs, Actrices, Presentator/trice, zangers/zangeressen, figuranten, dansers, helpers, regisseur, cameraman/vrouw, fotograaf en helpers willen zijn voor onze multiculturele jongeren vredesmusical. – Iedereen is welkom!

  Tekstrollen:
    Presentator/presentatrice (12 jaar) grote rol
    President Kolonel Fred Koko III (14-18 jaar) hoofdrol
    Emma (6-8)  ---hoofdrol
    Marilyn (10-16)
    Madonna (10-16)
    Gaga (10-16) 
    Adviseur 1(11-12) grote rol
    Adviseur 2 (10-12) grote rol
    Adviseur 3(10-12) grote rol
    Oom  (10-18) grote rol
    Lisa (16-18)  grote rol
    Joris (6-12) kleine rol
    Moeder 1 (15-18)
    Moeder 2 (15-18)
    Moeder 3 (15-18)
    Kind 1 (6-12)
    Kind 2 (6-12)
    Kind 3 (6-12)

    Figuranten:
    Soldaten (Alle leeftijden)
    Volk (Alle leeftijden)

Kinderen/jongeren kunnen thuis de karaoke liedjes oefenen: www.youtube.com/cdmagz en daar een auditie video toesturen of informatie aanvragen. U kunt ook schrijven naar info@4uandu.nl 19.00 uur entree €1,00 voor het goede doel. Kinderen/jongeren oefenen woensdagmiddag 14.00 uur en krijgen avondeten.

Image
Follow the author: 4UandU
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
 • Public
 • WorldSupporters only
 • JoHo members
 • Private
Statistics
[totalcount]