telefoon actie en sponsorgeld

Ik heb een telefoon actie gehouden waarmee ik 300 telefoons en een totaal bedrag van bijna 1000 euro opgehaald. Dit geld heb ik tijdens mijn verblijf in uganda uitgegeven aan
- matrassen en bedden voor een vrouw die niks had maar toch een ondervoed kind die ze gevonden had opving.
- de bouw van een bevallingsafdeling. Jappan had een grote donatie gedaan wat helaas niet toereikend was. Met mijn steun hebben ze de afdeling af kunnen bouwen en ben ik aanwezig geweest bij de opening in juni 2012
- een tandenpoets project, met mijn sponsergeld heb ik 100 tandenborstels en tandpasta gekocht. Deze zijn in overleg met de directeur van een school verspreid onder de leerlingen van de baby klas. De docenten poetsen nu samen met de kinderen iedere ochtend de tanden.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Anne Hoefnagels
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.