Artsen zonder Grenzen

Afgelopen dinsdag ben ik naar een bijeenkomst van Artsen zonder grenzen geweest. Ik interesseerde mij hier altijd al in, maar sinds mijn terug komst uit Tanzania voel ik me hier nog meer in betrokken. Het verbaasde en ik schaamde me eigenlijk ook wel dat er verder alleen maar mensen boven de 60+ aanwezig waren. Het was heel erg interessant en ik vond het ook goed om te zien waar het geld naar toe gaat wat gedoneerd word door mensen. deze presentatie ging over Papoea new Guinea en over het huiselijk geweld en seksueel misbruik wat daar zo veel voor komt.

Follow the author: Chantal Blom
More contributions of WorldSupporter author: Chantal Blom
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Is dit een vrij toegankelijke

Is dit een vrij toegankelijke bijeenkomst dan of alleen bestemd voor artsen en artsen in opleiding? 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1