Een leven voor Tanzania en een leven na Tanzania

Het is nu alweer een jaar terug dat ik mijn grote reis ging doen!!! Wat gaat de tijd ontzettend snel:(

Iedere dag denk ik nog aan mijn tijd in Tanzania. Ik zou zo weer in het vliegtuig stappen om het over te doen. Ik mis de liefdevolle en warme mensen, de prachtige natuur, het mooie weer en de lieve kindertjes van het weeshuis. Maar ook het zo 'simpele'''leven in onze ogen. De mensen hebben het daar natuurlijk heel zwaar met bijna niets, maar het is zo ontzettend mooi om te zien dat ze heel gelukkig zijn(eigenlijk veel gelukkiger dan wij hier in Nederland) met heel weinig. Ik vind het contrast heel erg groot en merk ook op dat ik me vaak erger en irriteer aan de mensen die hier in Nederland wonen: alleen maar gezeur en gezeik, we willen alleen maar meer en meer. Onder tussen gaat iedereen hier uit elkaar, omdat ze te veel werken of te veel met zich zelf bezig zijn, waardoor ze de liefde en andere belangrijke zaken over het hoofd zien. Terwijl we juist deze dingen moeten koesteren.

Ik merk dat ik heel erg veranderd ben door mijn tijd in Tanzania. Er is een leven voor Tanzania en een leven na Tanzania. Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik de tijd NA Tanzania heb mogen ontdekken en ervaren, ondanks het soms best lastig is.

Follow the author: Chantal Blom
More contributions of WorldSupporter author: Chantal Blom
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]