Nederland doet dag

dit weekend was het Nederland doet dag. ik had besloten dat ik hier wel aan mee wilde doen en heb mij samen met mijn vriend opgegeven voor vrijwilliger in een verzorgingshuis. en nu denk je wat heeft dit met jouw project te maken? ik heb de mensen die ik daar ontmoet heb en ook andere vrijwilligers verteld over mijn ervaring in Tanzania en het project waar ik geweest ben. Ze waren allemaal zeer geïnteresseerd. Samen met mijn vriend en de oudere hebben we een aantal salades voorbereid op deze dag, wat de oudere prachtig vonden. ze waren ontzettend trots en voldaan toen we de salades met de rest van de bewoner op gingen eten. Daar deden we het natuurlijk voor. het was een leuke middag en het resultaat verbluffend.

Follow the author: Chantal Blom
More contributions of WorldSupporter author: Chantal Blom
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]