Wat ga ik de komende tijd als MilleniumDoener! doen?

Na mijn terugkomst uit Uganda had ik kort de tijd om bij te komen van de reis. Al snel ging ik weer naar school en vertelde daar natuurlijk aan vrienden en klasgenoten hoe ik mijn reis heb ervaren.

Voor de les wiskunde had ik een presentatie voorbereid met foto's en gaf daar uitleg over. Hierdoor kregen de mensen in mijn klas een indruk van wat ik mee had gemaakt.

Bij de les Engels gaf ik aan mijn klas, in het Engels, een presentatie over het weeshuis dat we bezochten in Uganda. Hier vertelde ik uitgebreid over en raakte veel mensen met mijn verhaal.

Op 21 januari hielden we een benefietdiner. Tussen de gangen door hielden leden van onze Uganda-groep presentaties over de verschillende projecten die we bezochten en waar we meehielpen als vrijwilligers. Hierbij lieten we foto's zien en vertelden we wat we deden. Hier kregen we heel veel positieve reacties op en veel mensen stelden vragen over wat we hebben ervaren in Uganda.

Binnenkort, op 23 januari, houden we een presentatie-avond voor iedereen die belangstelling heeft. Hierbij hebben we ook mensen uit 3 vwo uitgenodigd om hun meer te weten te laten komen over wat we precies hebben gedaan in Uganda. We hopen veel mensen enthousiast te maken met onze verhalen en foto's, zodat volgend jaar genoeg mensen zich aanmelden om mee te gaan naar Uganda!

Verder hebben we in Uganda een liedje opgenomen, de Cupsong. De audio moesten we in Nederland nog een keer opnemen omdat deze niet goed te horen was. Op 23 januari gaan we dit lied, en clipje, laten zien op de presentatie-avond.

Follow the author: EsmeeJansen
More contributions of WorldSupporter author: EsmeeJansen:
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
410