Kennismaking met de school

Vandaag hebben we kennisgemaakt met de docenten van de school. Er was speciaal voor onze komst een bijeenkomst georganiseerd, hierbij waren verschillende mensen van de gemeente aanwezig die een introductie-praatje hebben gehouden. De afgelopen dagen hebben we een cursus Musikto gevolgd en vandaag tijdens de kennismaking ook geprobeerd om een het Musikto een praatje te houden. Het was een mooie ontmoeting. Startend met het volkslied, de introductie van ons team..erg grappig , ieder die het Spaans had laten vertalen in Musikto en nu voor de groep in het Muskito de tekst stond voor te dragen.

Na de introductie hebben we een gesprek gevoerd met de docenten van de school en ideeën uitgewisseld. Voor morgen zijn we uitgenodigd om te komen kijken bij de vormingsdag van de docenten, dit is een algemene dag voor alle docenten die ze volgen voordat de kinderen volgende week weer op school komen, de kinderen hebben deze week namelijk vakantie.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Brenda
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Promotions
logo JoHo Insurances

Sta jij op het punt om je emigratie droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.