Afsluiting

Het is lang geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven. De tijd is voorbij gevlogen. Na drie maanden hard werken, soms afzien en ook heel veel vreugdevolle momenten is het project voor mijn ten einde.

 

De deelname aan het project heeft me heel veel geleerd. Achteraf kan ik zeggen dat ik gedurende het traject eigenlijk steeds meer vragen kreeg. Meer vragen over de werking van educatie, meer vragen over politieke systemen, meer vragen over de manier waarop de wereld is verdeeld, meer vragen over arm en rijk over licht en donker en ga zo maar door. Het is me ook duidelijk dat op al deze vragen geen directe antwoorden te vinden zijn, maar bezig zijn en samen met de gemeenschap zoeken naar oplossingen kan zeker een stap in de goede richting zijn.

 

Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen om aan het project deel te nemen. Meer dan eens ben ik me gaan beseffen hoe ontzettend belangrijk educatie is!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Brenda
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
8
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.