Politiek?

De trainingen verlopen tot nu toe goed, de docenten zijn enthousiast en er komen goede reacties. Het fijnste zou zijn dat we ons volledig op deze trainingen concentreren. Alleen de waarheid blijkt soms anders.

De gemeenschap en vooral de controle binnen de gemeenschappen blijkt groot. Politieke spellen worden er gespeeld. Spellen waar we geen weet van hebben en moeilijk inzicht op kunnen krijgen vanwege de taal (het Muskito).
De ene local stuurt de ander weg op de plek waar de school wordt gebouwd omdat de de school niet in de wijk van die ene persoon staat.

Verschillende politieke partijen hebben totaal verschillende belangen. Belangen die niet altijd samen lijken te kunnen komen in hetzelfde schoolgebouw.
Wanneer de directie van de school en de regionale politiek wat meer samen zouden kunnen werken zouden ze zoveel van elkaar kunnen leren.

Ik zal vooral hopen dat dit in de toekomst zal gaan gebeuren.

Ondanks deze moeilijkheden wil ik jullie toch niet onthouden van een verslag van de afgelopen training. De training daarvoor hebben we kunnen geven in een van de lokalen in de school, opzich een prima locatie, behalve dat er natuurlijk gewerkt wordt op deze locatie. Welnu, de vorige training hebben we daarom mogen geven in een van de plaatselijke kerkjes. Dit ging goed. De volgende training zal in het teken staan van materialen vervaardigen. De training daarna zal gaan over de toepasbaarheid van deze materialen binnen de les.

Follow the author: Brenda
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Brenda
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]