Benefietdiner 17 november

Op 17 november hadden we in het Hampshire Crown hotel in Eindhoven een benefietdiner georganiseerd. De kosten waren 40 euro per persoon waarvan een deel naar Uganda ging. Het menu was 4 gangen en het eten werd bereid door een met michelin sterren bekroonde chefkok. De bediening, afwas, en bartaken werden door mensen uit onze Uganda-groep gedaan. We bedienden onze eigen familie en vrienden en hierdoor werd de benefietavond erg persoonlijk en was er een leuke sfeer. Aan het einde van de avond hielden we een loterij. Tijdens het diner gingen we rond met lotjes die de mensen konden kopen en deze werden dus gebruikt tijdens de loterij. De reacties op de avond waren heel leuk en uiteindelijk doneerde het hotel de gehele 40 euro naar ons! Ook wij hebben ondanks het harde werken een superavond gehad en de opbrengst was enorm!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of EsmeeJansen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.