Oprichting Stichting Casa Naranja

Sinds onze introductiedag bij Joho hebben mijn beste vriend en ik na veel wikken en wegen onze eigen stichting opgezet om zelfs na terugkeer na ons vrijwilligerswerk permanent betrokken te blijven bij de kinderen van Costa Rica. De stichting genaamd; Casa Naranja, wat oranje huis betekend, afgeleid van Casa de Pan (ons eerste vrijwilligersproject in Costa Rica) en Oranje als in een Nederland, zal zich inzetten om (wees)kinderen in Latijns Amerika structureel te steunen op zo een manier dat zij uit de negatieve sleur komen waarin zij weinig kans hebben om een goed bestaan op te bouwen en onafhankelijk te zijn van externe steun. Wij gaan deze kinderen op een drietal vlakken helpen; educatief, creatief en sportief. Vanaf eind november zijn wij met diverse instelling bezig om een project gericht op het sportieve vlak op poten te krijgen, met succes! HSV de Zuidvogels steunt ons project en haar leden zijn erg betrokken bij de actie, waarvan ik de flyer die verspreid is namens Casa Naranja heb bijgevoegd. Sinds 18 december is Casa Naranja een officiele stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn wij druk bezig met het in orde maken van sponsorcontracten en het bekend maken van de naam. De toekomst ziet er oranje kleurig uit voor ons ;)

Image
Follow the author: baruchannink
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: baruchannink
Comments, Compliments & Kudos

Dat is wel heel vet!!! Heel

Dat is wel heel vet!!! Heel veel succes met de stichting Baruch!!! :D

Gaaf!

Wauw heel gaaf dat jullie dat opgezet hebben! Is dat veel organisatorisch werk om er een echte stichting van te maken en kost het veel? Mij zou het ook heel gaaf lijken

Wat knap zeg dat jullie zo

Wat knap zeg dat jullie zo groot durven denken en zelf iets op poten willen zetten! Hebben jullie al gedacht aan een facebookpagina en andere social media om dit project te promoten? En eventuele manieren om er andere wereldsupporters in te betrekken? Ik vind het echt heel bijzonder en ga proberen je blogberichten te volgen!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 3