Mijn TEDx talk staat nu online

Twee weken geleden stond ik op het podium bij TEDxYouth@Brabantlaan,
waar ik mijn verhaal heb verteld aan 100 enthousiaste jongeren.

Mijn talk draagt de titel 'Together we can change the World' (Samen kunnen we de wereld veranderen).
De centrale boodschap van mijn verhaal is 'Denk Groter', wat voor mij zoveel betekend als 'Grenzen opzoeken en altijd het maximale eruit willen halen'. Dit zat er bij mij al van jongs af aan in en heeft mij via stages in India en Kenia gebracht tot de Verenigde Naties in New York.

Content categories
Check all content related to:
Comments, Compliments & Kudos

Wow, TED, de VN. Dat gaat

Wow, TED, de VN. Dat gaat goed jonge. Heel veel succes met je baan in de VN! De wereldsupporters staan achter je!

Goed verhaal. Veel sterkte en

Goed verhaal. Veel sterkte en succes. :)

Hi Jilt

"pretty damn awesome" :)

Goed bezig ben je, ik ben heel benieuwd naar meer verhalen over jou!

Liefs Cecile

Wauw, ik sta helemaal te

Wauw, ik sta helemaal te kijken van je verhaal! Zo goed en zo waar, dat het eigenlijk heel veel mooier is om je te buigen over dit soort problemen dan een van de zovelen in het zakenleven te zijn. Ik wens je heel veel succes met alles wat je gaat doen in dit jeugdprogramma van de VN.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2258 5