Eerste blog

Hoi!
Een tijdje geleden hebben we met de groep een appelflappen actie gehouden. We verkochten appelflappen voor Uganda! Dat heeft in totaal €729,- opgebracht! En dat is niet onze enige actie... Aanstaande zondag is er een benefietdiner dat de groep (expeditieleden die meegaan naar Uganda) organiseert. Die zit bijna helemaal vol... Dat wordt vast een succes. Daarnaast hebben we ook nog (aanstaande donderdag op vrijdag) een lessenmarathon. Dat houdt in dat er 24 uur lang lessen worden gevolgd door deelnemers. Die deelnemers komen van het Sondervick en die moeten dan geld inzamelen. De expeditieleden helpen bij de organisatie en tijdens de lessenmarathon.

Zelf heb ik ook nog wat acties! Ik organiseer zelf ook een benefietdiner, bij eXpress-Zo in Westerhoven. Ik werk daar als weekendhulp, en ik mocht samen met mijn baas een benefietdiner organiseren! Die zit wel al zo goed als vol... Goed teken, toch? Verder organiseer ik bij de zwemvereniging waar ik al 8 jaar aan wedstrijdzwemmen doe een 'sponsorzwem'. Dat houdt in dat leden van de wedstrijdploeg sponsors kunnen zoeken die betalen per baantje dat het lid zwemt, maar ze kunnen ook een vast bedrag aangeven. Daarbij zijn ook al een aantal aanmeldingen. Gaat goed dus!

Mensen vinden het heel mooi wat ik (we...) gaan doen in Uganda. We gaan meehelpen aan verschillende ontwikkelingsprojecten. Mensen zien nu ook in dat het echt nodig is. Meestal hebben ze daar nog niet echt aan gedacht.

Verder heb ik er (natuurlijk) héél veel zin in, en ik blijf bloggen!

Groetjes,
Stan

Follow the author: StanPortegies
More contributions of WorldSupporter author: StanPortegies
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Hey Stan! Gaaf blog! Je bent

Hey Stan! Gaaf blog! Je bent druk bezig zie ik! Hou ons up to date. Ik kijk uit naar je volgende blogs.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1