terugblikken en vooruit kijken

De afgelopen maanden heb ik mijn verhalen verspreid en mijn ervaringen gedeeld. Mensen hebben boeiend geluisterd naar wat ik heb beleefd in Oeganda. Ik denk dat mensen dichtbij in mijn omgeving echt net als ik wat met de neus op de feiten zijn gedrukt: wij zijn enorm bevoordeeld met het feit dat we in Nederland zijn geboren en niet in een land als Oeganda. Ik heb natuurlijk ook verhalen en ideeën gedeeld via Wereldsupporter.

De komende tijd wil ik echt het gevoel van schoolrecht vasthouden. Niks schoolplicht! We mogen van geluk spreken dat we überhaubt naar school mogen en later een baan vinden! Dat kan vaak in Afrika niet. Dit vind ik heel belangrijk, en als mensen op school weer klagen over dat ze naar school moeten zal ik ze wijzen op het feit dat het nu saai is, maar nuttig is voor later. Dat wil ik vasthouden.

Follow the author: StanPortegies
More contributions of WorldSupporter author: StanPortegies
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]