WorldSupporter profile of Marlinda
Image
Travel & Move: 
In de vakanties neem ik deel aan verschillende projecten van Agape en Athletes In Action.
Ik zet mij een aantal keer per jaar in om te sporten en activiteiten te organiseren met kinderen in een achterstandswijk in Rotterdam.
Experience & Leisure: 
Samen met mijn man heb ik gestaan op een kerstmarkt om geld op te halen voor ons project in Afrika. Hier hebben we €150 opgehaald.
Ook hebben we een sportmarathon en een kerstmarkt georganiseerd bij de sportschool waar we lid zijn en een avond kerstballen haken. We hadden hier een opbrengst van €800 euro.
Learn & Develop: 
Tijdens de middelbare school was ik actief in de goeddoelcommissie.
Hier hebben we veel verschillende acties gedaan om geld op te halen voor verschillende goede doelen. Tijdens de PABO drie maanden heb ik stage gelopen op verschillende basisscholen in Suriname.
Help & Change: 
Via compassion steun ik maandelijks een kind, zodat het naar school kan gaan en in levensonderhoud wordt voorzien.
Work & Initiate: 
Ik werk bij Kruidvat en samen met mijn collega's proberen we zo weinig mogelijk plastic tasjes mee te geven aan klanten. Dit ten goede van het milieu.
Dit leggen we de klant dan ook uit en bedanken de klanten als ze hun eigen tas mee hebben genomen. De tasjes die we de klanten meegeven zijn gemaakt van het natuurlijke en milieuvriendelijke suikerriet.
My Latest Activity
Presentatie vrijwilligerswerk Zanzibar (VEG Nunspeet)

Op zondag 31 augustus zal ik samen met mijn man een presentatie gaan houden over onze periode van vrijwilligerswerk op het eiland Zanzibar. Wij zullen dit gaan doen in onze eigen Christelijke gemeente in Nunspeet, de Vrije Evangelische Gemeente. We zullen een PowerPoint presentatie gaan maken, wat v...

Give me that all time religion

In een Islamitische wijk op Zanzibar is een kleine ruimte waar een aantal christenen elke zondag bij elkaar komen om een dienst te houden. Vol overtuiging zingen ook de kinderen over hun eeuwigdurende geloof.

Onze laatste week op Zanzibar.

Hallo allemaal, Het is alweer onze laatste week hier op Zanzibar. We kunnen terugkijken op een ontzettend bijzondere en toffe tijd. We zijn nu druk bezig om alles af te ronden en ons voor te bereiden op ons vertrek. Aanstaande zaterdag 21 juni vliegen wij voor vijf dagen naar Oeganda om onze sponsor...

Image

Vandaag zouden we met de Masai meegaan naar zijn kerk in Stone Town. Het is soms lastig communiceren met hem, omdat wij natuurlijk niet zo uitgebreid Swahili kunnen. Onze Masai heet Michael en om 8 uur zouden er twee andere Masai naar ons huis komen en dan zouden we met z’n allen die kant op g...

Image

Vandaag waren we uitgenodigd bij de bruiloft van Lameck. Lameck werkt bij de Dina & Khaya Foundation waarvoor wij vrijwilligers zijn. ’s Ochtends hoorden we ineens van Uncle dat de trouwdienst in de kerk al om 12 uur zou gaan beginnen. Maar ons was eerst 2 uur gezegd en dat is nogal een ve...