WorldSupporter Magazine of Manouk Ramselaar

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik heb vanaf dat ik ongeveer 3 maanden was tot toen ik ongeveer 5 jaar was in Polen gewoond. Hier wist ik niet heel veel meer van aangezien ik toen erg jong was.
Drie jaar geleden zijn we met ons gezin in Polen op vakantie geweest. Met als doel van mijn moeder ons te laten zien waar we gewoond hebben en ons een beetje duidelijk te maken wat te cultuur van Polen is. Het lijkt redelijk veel op de Nederlands cultuur, maar is zeker niet hetzelfde!
Experience & Leisure: 
Ik ben druk bezig met geld in te zamelen om met worldmapping naar Uganda te gaan.
Hierbij informeer ik ook velen wat ik ga doen, en hoop zo ook een beetje hen te inspireren, zodat zij ook ooit nog eens op ontwikkelingsreis gaan!
Learn & Develop: 
Toen ik in het eerste zat, zijn we met school naar Engeland geweest, waar we verschillende optredens hebben gedaan voor ouderen.
Ook hebben we verschillende sponsorlopen gehad en heb ik vorig jaar aan een 24 uurs lessenmarathon meegedaan voor Kika. Momenteel ben ik met allerlei verschillende acties bezig om geld op te halen voor onze ontwikkelingsreis naar Uganda met school. We organiseren onder andere een lessenmarathon, een schoolfeest en een benefiet diner. Het gaat allemaal super!
Help & Change: 
Ik doe vaak vrijwillig dingen in het dorp, zoals vrijwillig coachen bij het korfballen. Verder speel ik klarinet bij de fanfare sint Cecilia van Vessem.
Met deze fanfare geven we soms vrijwillige optredens bij bijvoorbeeld een bejaardentehuis. Of voor mensen die een beperking hebben(gehandicapt zijn).
Work & Initiate: 
Ik werk bij de 4 Linden in Middelbeers. Aangezien ik hier nog maar net werk weet ik niet heel goed of ze veel aandacht besteden aan dingen zoals fairtrade.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content