Photo
Title: geslaagd benefietdiner! 18-11-13
geslaagd benefietdiner! 18-11-13

geslaagd benefietdiner! 18-11-13

Media of Manouk Ramselaar
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
geslaagd benefietdiner! 18-11-13

geslaagd benefietdiner! 18-11-13

Mensen konden zich al een tijdje opgeven voor een benefiet diner. Iedereen zou dan 40,- moeten betalen voor het 5-gangen diner wat ze zouden krijgen, gekookt door een Michelin kok. Er zou 25 euro van dit bedrag helemaal naar ons gaan.
Na erg veel voorbereiding was het gisteravond dan zover. We waren al vroeg begonnen met het klaarzetten en opdekken van alle tafels. Nadat we hier klaar mee waren, is er heerlijke lasagne voor ons gemaakt, die we gezellig gezamenlijk met de groep hebben opgegeten.
Om half 7 was het dan eindelijk zover. Alle gasten kwamen één voor één binnen. De baas van het hotel hield een speech, waarin hij tot onze verbazing vertelde dat niet 25 (wat afgesproken was), maar 40 euro voor elke gast, het gehele bedrag dus, naar ons zou gaan! Hier zijn we ontzettend blij mee!
Ik heb van veel gasten gehoord dat het eten erg lekker was, helaas heb ik er zelf niet veel van gezien.. Ik stond namelijk de hele avond samen met Naomi in de afwas... Wat een werk, ik heb nog nooit zo veel afgewassen, een 5-gangen diner van 116 personen! Achja, alles voor het goede doel!
Tijdens het diner konden er ook lootjes gekocht worden. In totaal zijn er maar liefst 700 lootjes gekocht, super! Na het diner werd de loterij gehouden, waarbij veel leuke prijzen gewonnen konden worden, zoals een Brabantia prullenbak of een PSV-shirt gesigneerd door alle spelers!
Ik vond het een super leuke avond en ik hoop dat alle gasten het ook leuk en natuurlijk lekker vonden. Bedankt dat jullie zijn komen eten. Ook het Hamsphire hotel, bedankt dat we dit diner bij jullie konden houden, heel fijn!
We hebben wel meer dan 5000 euro opgehaald deze avond ! Bedankt allemaal!

More contributions of WorldSupporter author: Manouk Ramselaar
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]