Impact op mijn omgeving

Ik heb natuurlijk sinds mijn terugkomst erg veel aan mijn vrienden, maar ook aan mijn familie verteld.

Vooral van één hele goede vriend, merk ik dat hij wel een beetje veranderd is door mij. Voordat ik ging vond hij altijd ontwikkelingswerk niet echt nuttig, dacht hij. Maar na mijn reis, heb ik hem natuurlijk alle verhalen verteld, en heeft hij zelfs tegen me gezegd: 'Ik denk dat ik ook een keer op ontwikkelingsreis wil'. Hem heb ik dus erg kunnen veranderen, dat vind ik wel heel speciaal om dat zo aan hem te merken. Maar ik vind het natuurlijk ook erg fijn, dat ik in ieder geval één iemand hebben kunnen overhalen om ontwikkelingswerk te gaan doen, want zo kunnen steeds meer mensen in ontwikkelingslanden geholpen worden. Erg fijn vind ik dat !

Verder heb ik ook van alles aan mijn familie verteld, en één van mijn zusjes zegt dat ze later ook wel misschien op ontwikkelingsreis wil. Dus ik ben benieuwd, of ze ook werkelijk dat zal gaan doen!

Ik hoop in ieder geval dat ik veel mensen heb kunnen inspireren, om zelf ook zo'n reis te maken. Want wat een ervaring was dat, om nooit te vergeten!

Follow the author: Manouk Ramselaar
More contributions of WorldSupporter author: Manouk Ramselaar
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]