WorldSupporter Magazine of Lisalotte van der Tas

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Reizen kan op zo veel manieren! Zelf houd ik ervan om veel bij mensen lokaal te verblijven en de natuur op te zoeken (van bergen tot jungles en koraalriffen).
Door te verblijven en eten bij locals ontdek je niet alleen zelf een hele andere wereld, ook steun je op die manier de lokale economie.
Experience & Leisure: 
Ik draag in mn vrije tijd het meeste bij door een kleine voetafdruk te houden. Geef mij maar een (e)book en een lange wandeling in de nabije natuur. Geen onnodige belasting van die voetafdruk ;-)
Learn & Develop: 
Via mijn studie antropologie ben ik in aanraking gekomen met allerlei soorten gewoonten en gebruiken.
Studieprojecten en reizen hebben me doen inzien dat de wereld echt heel anders kan zijn, niet beter, gewoon anders. Als in jouw land de rechtsstaat niet functioneert, wat zegt dat dan over de samenleving, de politiek en ondernemen in dat land. Hoe zou jij zijn geweest als je zou zijn opgegroeid in een dorpje in de Brazaliaanse Amazone of in een sloppenwijk in Manilla?
Help & Change: 
Er is zo veel kennis beschikbaar! Hierdoor wordt het steeds makkelijker om allerlei verbanden te zien. Tegelijkertijd is het ook een extra uitdaging om de kern te herkennen en je eigen pad te volgen.
In blogs en door boeken te delen hoop ik mijn inzichten te delen en anderen te inspireren om hun wereldbeeld ook te durven bevragen.
Work & Initiate: 
De keuze waar je werkt of hoe je je werk doet, kan veel uitmaken.
Door te werken bij een organisatie die internationale samenwerking ondersteunt, kan ik ook een kleine bijdrage leveren aan het ondersteunen van mensen die de stap zetten om naar het buitenland te gaan om te werken, studeren en emigreren. Juist door samen te werken met andere social entrepeneurs wordt de wereld iedere dag een stukje beter.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

Find Content
Find Supporters
My Content