Image
WorldSupporter profile of lieke-89
Image
Travel & Move: 
In januari vertrek ik voor 4 maanden naar Peru. Ik ga daarvan 2 maanden vrijwilligers werk doen en ga me inzetten voor de lokale radio en tv in cusco en daarnaast ga ik werken in een weeshuis.
Ik vind het erg interessant om nieuwe culturen te ontdekken, uitdagingen aan te gaan.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd maak ik graag een stedentrip. De stedentrips die ik gemaakt heb zijn allen binnen Europa.
Ik ben in contact gekomen met lokale bewoners, doordat ik vele vriendinnen heb opgezocht die daar vrienden gemaakt hebben. Het is erg interessant te zien hoe ieder in zijn eigen cultuur leeft.
Learn & Develop: 
Ik heb Bedrijfscommunicatie, Cultuur & Organisaties, met vreemde taal Spaans gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik gekozen voor de minor, Intercultureel management.
Binnen een vak stonden we stil bij de cultuurverschillen tussen Nederland en België. We hebben een uitwisseling gehad met Gentse studenten. Hier kwam al naar voren dat er op een korte afstand van Nederland toch al veel verschillen in gedrag zijn.
Help & Change: 
Op de basisschool was ik ranger van het WNF.
Work & Initiate: 
Tijdens mijn stageperiode heb ik voor een week stedelijke activiteiten georganiseerd met betrekking tot de 400-jarige handelsrelatie tussen NL-TR en de vijfjarige stedenband relatie Nijmegen – Gaziant
ep. In deze week zijn verschillende mozaïekworkshops georganiseerd in de wijken van Nijmegen en gegeven door een Turkse docente. Deze werken zijn vervolgens geexposeerd in het Sint Nicolaas kapel in Nijmegen. Daarnaast heb ik een tv journaal (lokaal) georganiseerd gericht op cultuurverschillen. En waren dichters uit beide culturen te horen op de lokale radio.
My Latest Activity
Daar staat ze dan .. met haar expo in Bratislava!

Daar staat ze dan! Op haar 23e met een super collectie om te tonen aan iedereen die het wilt zien. Tot 24 mei is de expositie te zien in het Danubiana Meulensteen Art Museum. 11 April was de dag van de opening. Niet alleen Nederlanders waren aanwezig, maar ook Slowaken. Een dag van feest en natuurli...

Image

Ja hoor .. zij wel;) Natuurlijk harstikke trots op mijn zusje! Zij staat in de Navenant met een artikel. Wat doet zij nu als modeontwerpster? Nou zij probeert de wereld te veroveren. Na onze inspirerende en magische mooie reis zijn wij gaan kijken of het mogelijk is om een fair modellabel te starten...