Photo
Title: Peruvian friends.. even a best friend
Peruvian friends.. even a best friend

Peruvian friends.. even a best friend

Media of lieke-89
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Peruvian friends.. even a best friend

Peruvian friends.. even a best friend

Waar je ook maar kijkt in Cusco.. overal zijn vrijwilligers. Vele Belgen heb ik ontmoet, maar ook Nederlanders, Duitsers en nog veel meer nationaliteiten. Maar mijn beste vriendinnetje in Cusco was daar niet om vrijwilligers werk te doen. Zij wilde een nieuwe draai in haar leven en ging in Cusco werken, terwijl ze zelf uit Lima komt. Via mijn zusje die stage liep in Lima ben ik in contact gekomen met Gina. Na ons eerste contact hebben we elkaar bijna iedere dag gezien, tenzij we echt té moe waren.

We hebben vele wandelingen door Cusco gemaakt en in de avonden gingen we lekker salsa dansen. Alhoewel ik het denk ik leuker vond dan haar ;) In de weekenden gingen we op avontuur. We zijn samen met een andere jongen, waarvan ik dacht dat het onze gids was.. guide maar zij bedoelde guy.. naar las tres cruces in Paucartambo gegaan. Daar hebben we na een ijskoude nacht in een klein busje 's morgens de zonsopgang gezien. Het was echt mega mooi! :) en zeker het ijskoude nachtje waard! En dit keer een weekend waar we gelukkig een keertje wel voldoende eten bij ons hadden. 

Naast dat we veel samen hebben gezien en we ook samen veel gegeten. En we hadden natuurlijk een toetje waar we dol op waren. Bij papachos in Cusco heb je echt dé meest lekkere chocolatmelt die je maar kunt bedenken. Na elke hap zaten we in de zevende hemel. De laatste keer dat we elkaar zagen hebben we natuurlijk afgesloten met het overheerlijke toetje!:) 

Met Gina heb ik veel gelachen en dikke lol gehad. Zo hebben we ook samen in een auto met de zoon van mijn baas, en daar de neef van en dan daar weer een vriendin van, wijn gedronken met de muziek lekker hard aan. Een Duits meisje dat ik had leren kennen kwam ook nog even langs en de auto zat heerlijk vol haha. Super gezellig !! 

Niet alleen met Gina heb ik veel plezier gehad.. maar ook met Juanito. Hij kwam me een weekendje opzoeken in Cusco. Samen met een Duits meisje zijn we naar Waqrapukara gelopen. Wat niet 'even' een wandeling bleek te zijn. We hebben een mega avontuurlijk weekend beleefd, en als ik zeg mega dan bedoel ik ook echt mega avontuurlijk!! 

Met Juanito heb ik samen met mijn zusje ook Carnaval gevierd in Puno. We kwamen hem daar tegen op een floating island.. "hola chicas" haha en hebben daarna de tijd in Puno samen doorgebracht. Waar we ook Juan Carlos hebben ontmoet, die waarschijnlijk eind juli naar Nederland komt. 

We hebben echt leuke Peruanen ontmoet.. helaas ook een aantal die wat minder leuk waren. Maar we zijn er dus achter gekomen dat als een Peruaanse jongen en meisje samen zijn er geen andere meiden in het spel mogen zijn. Zelfs niet als het gewoon om vriendschap gaat. 

 

Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]