Image
WorldSupporter Magazine of jorrickhendriks
Image
Travel & Move: 
Dé reis van mijn leven gemaakt en vrijwilligerswerk gedaan in Malawi afgelopen zomer.
Experience & Leisure: 
Nog steeds vind ik het super tof om te helpen bij Worldmapping met o.a informatie dagen en toevallig ben ik ook gevraagd om iets te komen vertellen over mijn ervaring met Worldmapping bij de Expeditie
leider-trainings dag op 30 augustus! Ik ben benieuwd!
Learn & Develop: 
Door de ongelooflijk betekenis volle reis die ik heb gemaakt zijn mijn interesses in studie richting een stuk veranderd en heb ik de keuze gemaakt om van Havo over te stappen naar Vwo zodat ik straks
de universitaire studie kan gaan doen waarop ik mij richt. Ook heb ik in de afgelopen 12 maanden verschillende presentaties op school gegeven en dat heeft tot resultaat gehad dat een klasgenoot van mij op het punt staat te vertrekken voor zijn avontuur in Malawi! In augustus gaat hij met Worldmapping mee.
Help & Change: 
Mijn jaar als MilleniumDoener zit er op maar dat betekend niet dat ik ophoud met me in te zetten voor de wereld om me heen!
De andere kijk op het leven die ik het afgelopen jaar heb ontwikkeld is niet na een jaar verdwenen en voel enorm veel energie om méér en méér in deze wereld te ontdekken en samen te werken met andere mensen die zich ook in willen zetten voor een betere en mooiere wereld. Ik ben enorm blij dat ik het afgelopen jaar veel jongeren heb mogen ontmoeten en hopelijk heb kunnen helpen in de start van hun avontuur!
Work & Initiate: 
Momenteel heb ik geen werk.
My Latest Activity
On 10 august it is World Lion Day!

On 10 august it is World Lion Day! Go to  http://newswatch.nationalgeographic.com/2014/07/30/show-your-lion-pride-on-world-lion-day/?utm_source=NatGeocom&utm_medium=Email&utm_content=inside_20140806&utm_campaign=Content and get involved! Save a Lion. Build a Boma!