Dit is nog maar het begin..

Her en der zie ik van mijn mede-wereldsupporters een blog voorbij komen die mij er aan herinnert dat het jaar als Wereldsupporter er op zit. Voor mijn gevoel houd het niet op na dit jaar maar staat het avontuur pas in het begin stadium. Nog een heel leven, met ik hoop enorm veel mooie avonturen en leerzame momenten staat er voor me, waarin ik zo veel mogelijk open wil staan voor nieuwe ideeën en die veelgebruikte figuurlijke sneeuwbal zo hard mogelijk vooruit blijf rollen zodat er méér en méér mensen stil staan bij de wereld waarin we met zijn alle leven. Nog vaak denk ik aan dat prachtige moment in mijn leven terug, Malawi. Er komen maar weinig blog’s voor waar dit mooie land niet in voor komt. De hele reis die je in jezelf maakt op zo’n moment is gewoon niet te beschrijven en ben hier enorm dankbaar voor! De vele inspirerende mensen die ik heb ontmoet hebben mij hele andere inzichten in het leven gegeven. Ik hoop dat ook ik ooit zo’n persoon voor een ander kan zijn..

 

Alles bij elkaar is het hele avontuur waarin ik een jaar geleden (06-07-13) ben gestapt in één woord prachtig! De vele info dagen van Worldmapping waarbij ik keer op keer met een heerlijk gevoel de deur uit stapte en de presentaties op school en de vele andere dingen waarmee ik in aanraking kwam laten me met een heerlijk gevoel terug kijken op het afgelopen jaar na mijn reis in Malawi (kijk daar heb je dat woord weer), haha.

 

Ga op avontuur en blijf die sneeuwbal doorrollen met elkaar.. :)

 

 

Liefs,

 

Jorrick

 

Image
Follow the author: jorrickhendriks
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Mooi geschreven Jorrick! En

Mooi geschreven Jorrick! En wat een heerlijk plaatje erbij :-)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1