Hoe geweldig vrijwilligerswerk voor het brein is!

Mijn moeder belde mij net dat ik gauw de tv op RTL4 aan moest zetten want er kwam een professor neuropsychologie vertellen wat vrijwilligerswerk en muziek met je brein doet. Aangezien ik enorm geïnteresseerd ben in het brein en natuurlijk vrijwilligerswerk was dit voor mij een fantastische combinatie :) Deze man ,Erik Scherder, verteld echt super enthousiast over de werking van het brein en wat vrijwilligerswerk kan betekenen voor de ontwikkeling hiervan. En niet te vergeten wat de mensen om je heen er aan kunnen hebben!

Zodra de aflevering van koffietijd van vandaag (woensdag 19 maart) online komt moet je echt even kijken! Ik weet zeker dat jullie het ook interessant vinden ;) (httppublic://blog/brein-trainen-175x150_0.jpgwww.koffietijd.nl/uitzendingen/)
Ik ben benieuwd!

Image
Follow the author: jorrickhendriks
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Wat leuk Jorrick, bedankt

Wat leuk Jorrick, bedankt voor het delen! Ik ga snel even kijken :-)

Aflevering Koffietijd

Wat een super interessante aflevering zeg! Ik merk zelf ook dat ik heel anders over bepaalde dingen ben gaan denken..

Aflevering Koffietijd

Wat een super interessante aflevering zeg! Ik merk zelf ook dat ik heel anders over bepaalde dingen ben gaan denken..

Heee Lune,Mooi wat het

Heee Lune,Mooi wat het allemaal met je kan doen he:) thanks voor je bericht!  

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 4 2 1