Image

Supporter

My latest activities - My WorldSupporter CV - Notifications of new content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Mijn meest bijzondere ervaring tijdens één van mijn vakanties is toch wel mijn vakantie naar Turkije.
Ik heb daar met mijn eigen ogen gezien, hoe kleine jonge kinderen in hun eentje moeten slapen op de trap/grond en geen plek noch voedsel hebben om ervan te kunnen overleven. Het zijn vluchtelingen, gevlucht uit Syrië vanwege de oorlog. Op zo'n moment raakt het je toch een stuk meer, zodra je letterlijk voor je neus ziet hoe erg het er aan toe gaat. Deze jonge kinderen verdienen ook onderdak en verdienen het ook om zich geen zorgen te hoeven maken of ze vandaag wel iets te eten of te drinken kunnen krijgen. Door hun op dat soort momenten te steunen door het geven van geld of iets te eten, zie je ook de dankbaarheid in hun ogen en herinner ik me er weer aan dat ik heel dankbaar moet zijn voor het feit dat ik dit wel kan veroorloven en ik meer voor deze kinderen zou kunnen betekenen.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd probeer ik vaak geld te doneren zodra ik inzamelingsacties voorbij zie komen.
Deze inzamelingsacties zijn meestal bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor het inkopen van veel voedsel voor de mensen die hier niet voldoende tot geen geld voor hebben.
Learn & Develop: 
Mijn beste bijdrage aan de wereld tijdens mijn schooltijd is toen ik nog op de basisschool zat. In 2010 werd Haïti getroffen door een zware aardbeving, met veel doden en gewonden als gevolg.
Ook is zeker een zesde van de bevolking dakloos geworden en vanwege deze reden hadden we als school bedacht om de kinderen uit Haïti te helpen d.m.v. een schoenendoos inzameling. Het was de bedoeling dat we een lege schoenendoos hadden en daarin allerlei schriften, pennen, speelgoed, etc. in stopten. De doos werd natuurlijk op een leuke manier versierd en samen met alle klassen en kinderen van de basisschool, wisten we honderden dozen met allerlei spullen in te verzamelen.
Help & Change: 
Mijn meest bijzondere bijdrage ter donatie is dat ik mijn eigen kleding als kind heb weggegeven, voor andere kinderen die zelf geen kleding konden aanschaffen.
Met heel het gezin hebben we zeven grote zakken aan kleding weten apart te leggen die we ter donatie konden afgeven. Ondanks ik veel van deze kleding nog wilde dragen, besloot ik het toch weg te geven. Het geven van je eigen kleding ter donatie voelt toch anders aan, dan als ik geld zou hebben overgemaakt. Het voelt meer persoonlijk aan, doordat je de kleding die je zelf draagt toch besluit weg te geven. Ook kost het je natuurlijk veel meer tijd en moeite en ben je er wel even mee bezig.
Work & Initiate: 
Mijn meest bijzondere ervaring tijdens mijn werktijd is zodra er een voedselbankactie loopt.
Klanten krijgen voor een paar weken de tijd de mogelijkheid om producten te kunnen doneren voor de voedselbank. Ik vind dit ook mooi om te zien, omdat ik veel vragen krijg van klanten waar ze de producten kunnen doneren voor de voedselbank en ik ook kan zien hoe ontzettend veel mensen dit ook doen.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer Jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
My Selected Supporters of Organizations
Find Content
Find Supporters
My Content