Leven na Ghana

Na een lange tijd acclimatiseren en weer wennen aan ons stressende en plannende cultuur word het weer tijd om het leven op te pakken en mijn ervaringen die ik heb opgedaan in Ghana mee te nemen in mijn dagelijkse leven. Ik merk dat ik beter kan relativeren en op dit moment niet zo snel in de stress schiet, me niet druk maak om al die afspraken en tijd ook een relatief begrip is. Ik maak me niet meer zo druk om alles en dat is erg fijn al is het wel irritant dat iedereen om je heen dat wel doet. Ik merk dat ik mijn eigen zaakjes oplos. Ik ga waarschijnlijk volgende week naar een bijeenkomst waar ik mijn ervaringen kan delen met andere studenten die volgend jaar wellicht op buitenlandse stage willen.
Op dit moment is school weer begonnen en gaat daar mijn focus weer naar uit, al mis ik elke dag mijn gastgezin en de leuke mensen die op het schooltje werkten!
Ik ben nu nog bezig met alles op een rijtje te zetten, zo wil ik van alle gemaakte video's een Ghana film maken en van alle foto's en gemaakte blogs een foto album, maar dat vergt veel tijd en duurt nog even eer ik het af heb denk ik.

Groetjes angela

Zie angelainghana.waarbenjij.nu voor al mijn geschreven blogs.

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: angela_kranendonk@hotmail.com
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
304