WorldSupporter Magazine of JoHo Worldsupporter

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Voorbeeld: "Tot nu toe heeft de sloppenwijk tour in Bangkok (2009) het meeste indruk op me gemaakt. Leuk om te zien dat we een jongere in opleiding als tourguide hadden.
Ik kies nu bewust vaker voor hostels en restaurantjes gerund door een lokale familie. Ook in Nederland kies ik trouwens vaker voor een bed&breakfast i.p.v. een groot hotel. Een must-do was voor mij de fairtrade coffeetour toen ik in Ecuador was; koop het nu ook vaker in de supermarkt!"
Experience & Leisure: 
Voorbeeld: "Mijn favoriete restaurant is al een tijdje La Iguana in Breda, met Latijns-Amerikaanse gerechten.
Een van mijn favoriete films is Blood Diamonds met Leonardo DiCaprio, over de diamanthandel in West-Afrika. Mijn luistertip: de cd 'Troubadour' van K'naan beter bekend om zijn nummer Wavin' Flag voor FIFA World Cup 2010. En natuurlijk alle teksten van Bob Marley."
Learn & Develop: 
Voorbeeld: "Op mijn middelbare school deed ik mee aan een sponsorloop voor Ethiopië, met een opbrengst van 3.433 euro! Ook gaf ik een presentatie over hulp in Afrika.
Na mijn examen heb ik een halfjaar Engels gestudeerd in Zuid-Afrika. Met mijn drie beste Zuid-Afrikaanse vrienden facebook ik dan ook nog regelmatig. Nu studeer ik toerisme en heb ik net het vak duurzaam toerisme afgerond."
Help & Change: 
Voorbeeld: "Ik ben actief voor een jongerenorganisatie waar we vaak brainstormen over de verschillen tussen Nederlandse jongeren en jongeren met een andere (culturele) achtergrond.
Verder doneer ik jaarlijks aan Unicef en koop ik (te) vaak fairtrade chocolade. Afgelopen jaar organiseerde ik met vrijwilligers een benefietavond voor de weeskinderen in Peru, waar we 563 euro ophaalden en 6 nieuwe donateurs hebben geworven."
Work & Initiate: 
Voorbeeld: "Ik werk bij de McDonalds en de koffie die we daar schenken heeft het Rainforest Alliance-keurmerk dat rekening houdt met de bescherming van het milieu en goede arbeidsomstandigheden v
oor de koffieboeren en hun gezinnen. Door de inspanningen van collega's en mijzelf verkoopt onze kantine nu ook fairtrade bananen. Dit jaar heb ik bij mijn kerstpakket trouwens gekozen voor een financiële donatie aan War Child. Binnenkort gaan we met collega's een inzameling houden op het werk voor het jongeren voedselopleidingscentrum in Kenia."

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content