Travel motion pictures presents: Le Film du Vietnam

Voor mijn vorige reis naar Vietnam heb ik een film gemaakt over mijn belevenissen als vrijwilliger. Vrijwillig wereldwijd heeft deze film toen gebruikt als voorlichtingsfilm voor de vrijwilligers die naar Vietnam gaan. Dit jaar ben ik voor de tweede keer heen geweest en vroegen ze mij alle projecten te filmen. Natuurlijk zei ik direct JA! ik heb een passie voor filmen en fotograferen en dat gecombineerd met vrijwilligerswerk, alsof je me een droombaan aanbied. Sinds ik terug ben uit Vietnam heb ik het erg druk gehad maar nu ben ik toch echt bezig met de film! Hopelijk wordt deze nog beter dan de vorige (alhoewel ik natuurlijk geen Spielberg ben). Hoe langer ik er mee bezig ben hoe enthousiaster ik er over word. Ik kan niet wachten om het aan Patricia en Daan van wereldwijd te presenteren en hopelijk zijn zij er ook erg blij mee. Helaas moet het nog even wachten want het neemt veel tijd in beslag en naast studeren, werken en andere studenten dingen gaat het langzaam, maar ik doe mn best. Hier onder alvast een kleine preview foto!
Hopelijk tot snel in le théâtre: de reizende backpack.

Contributions, Comments & Kudos

Netjes! Laat het ons weten

Netjes! Laat het ons weten wanneer je filmpje is uitgebracht! Wil hem graag zien!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.