Mijn Wereldsupporter Song: Mr Mandela

Een collega van mij in Kaapstad speelt in een band, Trenton and Free Radicals. Zij spelen al op alle grote festivals en doen het ontzettend goed in Kaapstad. Ze hebben een nummer uitgebracht ter ere van Nelson Mandela en daarom is dit mijn wereldsupporter song. Ik vind het een ontzettend lekker nummer, het brengt mooie herinneringen terug en Nelson Mandela is een held en voorbeeld voor de hele wereld.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

--

Aaah hoe gaaf! Je mist Kaapstad echt "like hell he"! Maar over een weekje zit je nu in t vliegtuig naar Vietnam, goeie afleiding toch ;)

Xx

Catchy

Catchy nummer, vind hem erg leuk :)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of StephanievanVliet
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
5 2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.