Dit is mijn wereldsupportersong, ik ben klaar om naar Uganda te gaan!

Help Is On The Way by Rise Against

http://www.youtube.com/watch?v=JHiqGqoIGII

Dit is een heel mooi nummer dat geschreven is na orkaan Katrina en de BP olie ramp. Volgens de zanger kan dit lied en de tekst ervan, ondanks dat het hiervoor geschreven is, op meerdere wereldproblemen van toepassing zijn.

Ook vind ik de titel en tekst 'Help Is On The Way' mooi bij onze groep passen omdat wij druk bezig zijn met onze reis naar Uganda. We zijn op weg! Over 2,5 week vertrekken we en gaan we ruim 2 weken vrijwilligerswerk doen bij project Lwengo.

Hierbij mijn Wereldsupporter song.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Gerda van Mook
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.