En toen...

Het is dus een half jaar geleden dat we terug zijn gekomen uit Uganda. HEt lijkt veel korter. Maar onze milleniumdoen periode zit er op.

Wat ik nu ga doen... Ik ga mijn opleiding afmaken. En dan zie ik weer verder. Ik zet nog niks vast, ik ga een beetje sparen. Misschien wel om later nog een keer zo'n reis te maken. Ik zet nog niks vast.

Ik ga wel zeker letten op de producten die ik koop. En ik let op verschillende dingen, ik laat bijvoorbeeld niet meer de kraan een half uur aan staan als ik hem maar even nodig heb. En ik gooi minder snel eten weg.
Ook kijk ik anders naar andere culturen.

Maar al met al, ga ik nu gewoon verder waar ik mee bezig ben, met een andere blik op de wereld dan voor deze geweldige ervaring.

En dat was het dan.. Voorlopig. ;)

Add this content to my World Supporter Magazine

Contributions

Blog of Gerda van Mook

Access level of this page

  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private