Bestemming VIETNAM

Hier mijn eerste officiële blog post voor wereldsupporter. Het leek me dan ook gepast om dit te wijden aan mijn volgende bestemming. Om mijn minor Global Development Issues aan Fontys Hogeschool af te sluiten reis ik eind volgende maand voor 6 weken af naar Vietnam. Met de organisatie Vrijwillig Wereldwijd ga ik 4 weken vrijwilligerswerk doen in het zuiden van Vietnam, Can Tho. Hier zal ik verblijven in een gezellig vrijwilligershuis en vanuit hier iedere dag naar verschillende projecten gaan. Ik zal op mijn eigen Vietnamese fiets iedere dag met andere vrijwilligers het drukke verkeer trotseren om verschillende projecten te bezoeken. Het leuke aan Vrijwillig Wereldwijd in Vietnam is dat ik mij niet voor 1 project inzet maar voor minimaal 4. Je kan dus op verschillende plekken ervaring opdoen en je hulp bieden, je ontmoet hierdoor talloze mensen en krijgt een beter beeld bij de hulpverlening en de behoefte van het land. Voor mij is dit de eerste keer dat ik vrijwilligerswerk ga doen in het buitenland voor een langere periode dus voor mij ook ideaal om te kijken wat mij goed zou liggen. Zoals ik al benoemde ga ik 6 weken weg, dat betekent dat ik nog 2 weken over heb aan het einde om dit prachtige land is goed onder mijn loop te nemen. Samen met mijn mede wereldsupporter Cecile Cremer reizen wij samen van Can Tho langs de oostkust naar het prachtige noorden. Rugzakken op en gaan...

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

:)

ik heb er ontzettend veel zin in! we gaan er een super ervaring van maken!

xx

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of StephanievanVliet
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3 1
Selected Categories