Hello Goodbye

Het is zover!
Morgen ga ik beginnen aan een reis waar ik een jaar geleden alleen van kon dromen. Nu gaat het echt gebeuren en ik geloof dat ik nog nooit zo ergens naar uit heb gekeken.
Al voor ik ben vertrokken heb ik van de reis al heel veel geleerd.
Ik ben de grootste chaoot die ik zelf ken en plannen is niet iets dat in mijn vocabulaire voorkomt. Nou zijn dat niet hele handige eigenschappen als je besluit 6 weken naar de andere kant van de wereld te vertrekken ben ik achtergekomen. Er komt toch namelijk, zo blijkt, wat meer bij kijken dan alleen een ticket boeken en je tas inpakken. Een kort overzicht van mijn agenda de afgelopen tijd: Aanmelden vrijwilligersorganisatie, contract tekenen, vlucht boeken, paspoort aanvragen, visum aanvragen, vaccinaties aanvragen, simlockvrije telefoon regelen, een heel bizar scala aan medicatie met allerlei geweldige bijwerkingen (psychoses, depressie...) aanschaffen, juiste kleding kopen (leukste puntje op mijn lijstje) enz. enz. Nou dat circus achter de rug is heb ik een heerlijk chaotische week achter de rug met afscheidsdinertjes, kado'tjes, suprise party's en meer. Al deze dingen vergen in combinatie met een fulltime baan dus enige planning anders ben je overal te laat mee en mag je niet meer mee. Dit is mij eerlijk is eerlijk niet in mijn eentje gelukt. Mijn lieve moeder heeft me de fijne kneepjes van het 'regelneef' vak geleerd. En geloof het of niet ik ben iets planmatiger geworden. Zo heb ik net voordat ik mijn koffer inpakte een lijstje gemaakt en dit allemaal keurig afgevinkt. Nu rest alleen nog de zenuwen en gezonde spanning. Ik kan niet eens beginnen te beschrijven hoe ik me voel. Ik heb geen idee met wat voor lieve kindjes ik ga werken in het weeshuis, ik weet niet hoe het huis waar ik verblijf eruit ziet. En ik ben nog nooit buiten Europa geweest. Allemaal dingen die me onzeker maken maar die me tegelijkertijd ook doen beseffen aan wat voor avontuur ik begin. Mijn ouders bespreken terwijl ik dit typ wat ze morgen gaan eten, geweldig contrast met mijn state of mind. Ik ga slapen. Ik houd iedereen die dit leest op de hoogte en ga een overdosis foto's op de blog gooien, be warned! dikke kus elselien

Contributions, Comments & Kudos

Mooi dat je al voor vertrek

Mooi dat je al voor vertrek jezelf leert kennen, dat is iets waar je alleen maar van kunt leren!

Geniet ervan en ik ben benieuwd naar je ervaringen!

Liefs Cecile

Wooop woop goed gefixed sis

Wooop woop goed gefixed sis

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of ElselienSteunenberg
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
7 2
Selected Categories