WorldSupporter Magazine of ElselienSteunenberg

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik ben op interrailreis door oost-Europa naar Auswitch geweest. Dit heeft erg veel indruk op mij gemaakt en me meer doen beseffen hoe verschrikkelijk de tweede wereld oorlog is geweest
Experience & Leisure: 
Ik fotografeer erg graag. Verder reis ik graag en ga ik naar musea. Een film die me erg heeft geraakt is Lore een film over de tweede wereldoorlog.
Learn & Develop: 
Op mijn middelbare school heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij een kinderdagverblijf. Op mijn vervolgopleiding heb ik geholpen met een inburgeringscursus. en 1 op 1 met de cursisten gewerkt.
Help & Change: 
Ik heb aan een maatjesproject deelgenomen waar ik tienermeisjes samen met andere vrijwilligers begeleidde in situaties die zij moeilijk vonden omdat ze bijvoorbeeld gepest werden.
We deden leuke dingen met deze meisjes zoals koken of naar een museum gaan. Ik heb dit een jaar gedaan en heb nog steeds contact met mijn maatje. Ook heb ik bij bejaarden schoongemaakt op vrijwillige basis. Helaas heb ik dit niet heel lang kunnen doen omdat ik lichamelijk last kreeg van het schoonmaken door een blessure.
Work & Initiate: 
Ik heb voor Artsen zonder Grenzen gewerkt. Ik belde dan bestaande donateurs of donateurs die het lidmaatschap op hadden gezegd.
Ik heb hierdoor vaak artsen gesproken die zelf voor artsen zonder grenzen hadden gewerkt. Daar heb ik veel heftige verhalen van gehoord over de situaties in derdewereldlanden waar je hier in Nederland geen idee van hebt omdat er op het nieuws niet genoeg tijd in detail te treden. Dit heeft mij wel laten beseffen dat je geen idee hebt wat zich in de wereld afspeelt en hoe goed we het hier hebben. Het is goed je bewust te zijn dat de rijkdom en veiligheid die wij in Nederland mogen genieten niet van zelfsprekend is.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters