Loting van het schilderij

Zoals belooft een blog over de loting van het schilderij.

Annelie en ik stonden in het wijkblad van mijn wijk. Lieske Stieger, een buurtbewoner en kunstenares, las dit en wilde ons helpen. Zij heeft al veel dingen gedaan voor goede doelen en had het voornemen om daar even mee te stoppen. Maar toen ze ons stukje las, wilde ze toch weer helpen.

Ze nam contact met ons op via het contact formulier op onze website, www.wix.com/anne3lie/afrika. Ze liet ons weten dat ze ons graag wilde helpen door middel van een schilderij aan ons te doneren. De opbrengst mogen wij houden. Wij waren meteen enthousiast. Een eerdere loting leverde €700,- op.

Wil je kans maken op dit schilderij? Loten kosten €2,- per stuk en zijn te koop vanaf 1 april 2012. Neem contact met ons op via het contactformulier op de website: www.wix.com/anne3lie/afrika. De lottrekking zal plaatsvinden op 3 juni 2012.

Morgen, 1 april, gaat de lotenverkoop van start. Er wordt een 'Open Atelier Route' georganiseerd in de wijk Armhoefse Akkers. De dag begint bij Lieske, in haar eigen atelier van haar bedrijf Stylyske. Je bent van harte welkom!

LOTING SCHILDERIJ

- Wie: Lieske Stieger www.stylyske.nl

- Wat: Je kunt kans maken op het acryl schilderij 'The way to...' (120 x 100 cm) door een lot te kopen. Loten zijn €2,- per stuk.

- Wanneer: Tussen 1 april en 3 juni 201.2

- Waarom: Inzamelingsactie voor de jongeren in Malawi, via de jongerenreis van Jules en Annelie.

Image
Follow the author: Jules
More contributions of WorldSupporter author: Jules
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]