17 september - trip to hangzhou

Hi allemaal! 
Tijd gaat weer es te snel! Vrijdag is alweer m'n laatste dagje at the kindergarten.. Daarna heb ik nog een weekje om eindelijk het nachtleven van Shanghai te gaan ontdekken en om Beijing te bezoeken. Afgelopen weekend ben ik naar hangzhou geweest met twee andere vrijwilligers, was weer een geweldig avontuur met in het donker en regen de weg fietsend terugvinden naar de hostel.. Uiteten geweest bij een restaurant, waar een Chinese ober was die ineens in t Nederlands begon te antwoorden  (hij had vier jaar in Eindhoven gewerkt in een restaurant). Was weer even leuk om Nederlands te kunnen spreken na drie weken:) En voor de rest uhm heb ik iemand ontmoet.. Hij heet Ian en ken hem van de kindergarten, hij heeft me al gekust voor de hele klas en hij is de liefste van allemaal. Jammer dat ik vrijdag al wegga.. Maar ik stop weer voor vandaag. Kus van mij!

Ps. Ian is 5 jaar en zit in m'n klas  (laatste foto)

— in Hangzhou.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.