10 September - trip to zouzhuang

Hii ben ik weer!
Het is vandaag precies twee weken geleden dat ik gearriveerd ben in China! Het gaat nog steeds goed, ondanks de muggen, die mijn benen wel rauw lusten  heel leuk dat je altijd als advies krijgt om DEET spray te kopen,, nou het schrikt ze echt niet af hoor.. Afgelopen weekend ben ik naar zouzhuang geweest,, prachtige oude stad.  Het is hier wel een hele opgave om wat te vinden, ik die nauwelijks een kaart kan lezen en superhandig, alle bushaltes in het Chinees. Maar met de metro (wel Engels) en random in bussen stappen (uitstappen zodra je een metrohalte ziet) kom je een heel eind! Tot gauw 

 — in Zouzhuang, Jiangsu, China.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.