Inzamelingsactie Zuid-Afrika!

Lieve familie en vrienden!

Zoals jullie weten vlieg ik 19 februari naar Zuid-Afrika, naar Kaapstad om kinderen te gaan helpen.

S'ochtends ga ik helpen op school, in de middag ga ik surf en zwemles geven, zodat de kinderen ook plezier mogen meemaken!

Ik wil graag de kansarme kinderen helpen om hun wat te kunnen bieden, daarom ga ik de hele maand Januari koekjes bakken en appelflappen bakken en die ga ik verkopen. Van het geld ga ik schoolspullen halen voor de kinderen, voor ons is het heel normaal maar met joun kleine bijdrage kunnen wij de kinderen heel erg gelukkig maken. Daarom ga ik me hier voor inzetten samen met vriendinnen en ouders!

Dit is iets wat ik al heel lang wil doen, ik vind dat iedereen een goed en gezond en vooral gelukkig leven moet hebben.

Wij hebben zoveel en hun hebben zo weinig, en met jullie hulp kunnen wij hun meer bieden en ik weet zeker dat ze daar zielsgelukkig van worden. Daar word je toch blij van!

Ik hoop dat jullie mij gaan helpen en de kinderen ook een beter toekomst wensen,

In Januari horen jullie meer van de actie en komen de foto's van de baksels ook online! Samen kunnen we veel voor deze kansarme kinderen betekenen!

Via deze weg kunnen jullie mij blijven volgen, met de voorbereidingen, inzamelingsacties, en als ik aangekomen ben kunnen jullie volgen wat ik in Zuid-Afrika doe, zo neem ik jullie ook een beetje mee!

Willen jullie vast je naam doorgeven en de hoeveelheid zodat we jullie op de lijst van de koekjes en/of appelflappen kunnen zetten?

Willen jullie geen koekjes/appelflappen en willen jullie ons toch helpen aan schoolspullen?

Doneren mag op rekeningnummer: NL54 RABO 1025 3002 38 Ter name van. Kinderen in Zuid-Afrika

Heel erg bedankt voor jullie hulp!

 

Veel liefs, Lilian

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Appelflappen

Ik bestel bij deze alvast 6 appelflappen !

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of LilianvanErven
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.