4 maanden verder

Het is al bijna 4 maanden geleden dat ik met mijn geweldige groep naar Malawi ben gegaan. Er is nog geen een dag voorbij gegaan dat ik niet aan Malaw heb gedacht. Elke dag weer komt er weer een nieuw verhaal bij me op en vertel ik die met alle plezier aan mijn vrienden en familie. Doordat ik mijn sectorwerkstuk doe over ontwikkelingswerk in Malawi, ben ik er voorlopig nog even mee bezg en dat vind ik helemaal niet erg! Binnenkort g ik samen met Jelmer de presentatie geven voor onze ouders, een paar docenten en nog een paar leerlingen. We zijn nu bezig met een ppowerpoint te maken, om onze presentatie wat meer vorm te geven. Ik ga dan ook de koeken uitdelen die ik heb verkocht om geld in te zamelen.

We zijn met de groep bezig weer een meeting te organiseren. We regelen het nu zelf zonder Worldmapping. Een aantal willen heel graag nog een keer afspreken (ik natuurlijk ook). Ik baal er alleen van dat lang niet iedereen zo enthousiast mee doet :(. Maar als hun niet willen hoeft het van mij ook niet, want dan wordt het er ook niet gezelliger op.

Ik moet nogsteeds een fotoalbum maken! Daar ga ik aan de kerstvakantie aan! Teslotte dat ben ik van plan...

Het is nu rond de tijd van de feestdagen, en ik baal er af en toe wel van dat nu mensen zoveel gaan kopen en dure cadeaus voor hun kinderen kopen. De kinderen in Malawi zijn al blij met een leeg pakje drinken...

Image
Follow the author: SigridBieber0103
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: SigridBieber0103
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]