Presentatie engels

Voor engels heb ik een presentaie moeten doen van 5 minuten over een onderwerp dat mij interesseerde. Mijn docent engels heeft het vanaf begin van het jaar al over de presentatie die ik zou gaan geven over mijn reis naar Malawi.

5 minuten zou alleen veel te kort zijn! Dus ik mocht als uitzondering van mavo mijn presentatie doen in 15 minuten. En dat is heel goed gegaan :) Ik heb ongeveer 10 minuten gepraat en de andere 5 minuten heb ik een filmpje laten zien die ik ook op mijn cv heb staan :)

Voor mijn presentatie heb ik een 8 gehad! Het hoogste van mavo, dus daar ben ik heel erg trots op!

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: SigridBieber0103
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
624