druk bezig!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven. Ik ben namelijk erg druk geweest met school. Ik zit in mijn examenjaar (6VWO) en heb net mijn periode van schoolexamens achter de rug. Vandaag had ik ook nog mijn examen van Cambridge Advanced English maar kom nu hopelijk in een rustigere periode.

Vorige week heb ik als ambassadeur vrijwilligerswerk meegeholpen bij een presentatie bij mij op school. Het is heel leuk om mensen te vertellen over mijn ervaringen en mijn kennis door te geven. Toevallig krijg ik net terwijl ik dat aan het schrijven was een mailtje van iemand die in de kerstvakantie naar Ghana gaat met de vraag of ik haar kan informeren. Ik ben dus nog echt bezig met mijn periode in Ghana! Ook zijn er veel mensen die bij mij hebben aangegeven mijn project financieel te willen steunen. Ik ben nu aan het uitzoeken hoe ik dit kan verwezenlijken; zomaar geld sturen is namelijk niet slim.

Ook ben ik bezig met het organiseren van een informatiedag over mijn vrijwilligerswerk in het wooncomplex van mijn oma. Ik heb namelijk gemerkt dat wat oudere mensen helemaal niet weten hoe vrijwilligerswerk in elkaar steek of wat vrijwilligers in ontwikkelingslanden doen. Ook al is het zeer onwaarschijnlijk dat deze mensen zelf nog ooit daarheen gaan, ik vind het wel belangrijk dat ook die mensen op de hoogte zijn van de gang van zaken. Het organiseren gaat alleen wat moeizamer omdat mijn oma in Uden woont en ik in Tilburg. Het is dus was heen en weer communicatie maar ik hoop in de kerstvakantie mijn presentatie te kunnen houden!

 

Dit is even heel kort waar ik nu mee bezig ben: vooral veel mensen informeren via de mail, presentaties en denken over nieuwe mogelijkheden.

(misschien ook leuk om te weten: ik heb nog heel erg actief contact met mijn project in Ghana! We bellen zo'n 1x per week. Dit vind ik erg belangrijk zodat het voor de kinderen daar niet abrupt is afgesloten).

 

Liefs,

Jessie

Follow the author: JessieterMeulen
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]