Ebola

Ik wil Ebola eigenlijk als voorbeeld geven hoe het half moet. Aan de ene kant helpen wij er goed mee. We zenden heel veel goederen en geld en kennis, maar het is meer om de verkeerde rede. De rede die de media veel geeft is omdat wij bang zijn om besmet te worden. Dat is niet de rede die er moet worden gegeven. De echte rede die er moet zijn is omdat we het erg vinden dat mensen dood gaan. Toch vind ik wel mooi dat iedereen zo betrokken is

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Robert Brouwer
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.