Wat wil ik doen?

Wat wil ik doen? Om die vraag te kunnen beantwoorden moet je eigenlijk eerst terug kijken. Wat heb ik gedaan. Helaas minder dan ik had verwacht. Ik heb niet met extreem grote projecten mee gedaan of veel geld gedoneert. Ik had het wel verwacht maar dat is niet zo. Het is trouwens niet dat ik helemaal niets heb gedaan. Ik ben hier mee bezig geweest en heb veel mensen er over vertelt. Ik merk dat het meer naar de achtergrond verdwijnt, maar ik ben nog veel met Malawi bezig. Ik denk er haast dagelijks aan. Ik wil dan ook heel graag nog een keer naar zo'n land toe. Het maakt mij niet heel erg uit welk land het is. Misschien Malawi opnieuw of een ander land, maar wel ergens waar ze mijn hulp echt kunnen gebruiken. En dan het liefst met de kennis die ik heb omdat ik hier in Nederland ben opgegroeid dat zou ik mooi vinden.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Robert Brouwer
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
logo JoHo Insurances

Sta jij op het punt om je emigratie droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.