de dag van de eenzaamheid
in zwolle was er een dag van de eenzaamheid, daar heb ik samen met mij stagebedrijf aan mee geholpen. we ontvingen mensen die zich eenzaam voelde. 
daarna gingen we met die mensen een zelf gemaakt spel spelen. het wat een soort ganzenboord. als je op een oneven vakje kwam moest je de vraag: 1: wat maakt je vrolijk of 2. wat maakt je verdrietig of 3. waar wordt je boos van, beantwoorden. iedereen was heel open en voelde zich om zijn gemak! het was hartstikke gezellig. 
WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of larahellendoorn
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
5
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.